Jung Dae Hyun

Name: Jung Dae Hyun

Stage Name: Daehyun

DOB: 28th June 1993

Position in Group: Main vocalist

Interesting Facts:

  • Daehyun was the last member to join B.A.P
  • Other than music, Daehyun is also very passionate about food. He has expressed interest in wanting to act in a food commercial stating that, “I want to film a food CF. I’m confident in eating. Whether it’s pizza or soda, if you just tell me what to do, I can do it well.” Nothing deters Daehyun from eating, not performing comedy skits or even ripping his pants in the process. Daehyun is very talented in the art of eating.
  • Daehyun is also known as the “Busan Won Bin”

Musical Influences: Daehyun is influenced by R&B music and chose Shin Yong Jae (a 4MEN member) as his musical influence. Aside from R&B music, he also states that he is majorly influenced by South Korean and American ballad singers.

15 Responses to Jung Dae Hyun

  1. Dae Dong says:

    sarange yooooooo…..

  2. kim_hye says:

    i like DAEHYUN so MUCH <3 he has powerfull voice

  3. Michael says:

    like u
    handsome

  4. Sev says:

    I like b a p and I love you

  5. SJ says:

    I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN I LOVE DAE HYUN

  6. L"J says:

    dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….dae hyun 4ever ….

  7. L"J Park says:

    i love you dae hyun …so so so much….love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu love uuuuuuuu ………/\………<3

  8. SJ says:

    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥I LoOoVE YoOoU♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  9. enkhtungalag says:

    like of course

  10. YoungJae'sOwner says:

    >,< Hey DaeHyun Oppa ! I Like You So MUCH okayy ? Fighting <3 ! Always do the best :) DaeJae ! DaeJae ! HAHA ^_^ DAEJAE COUPLE <3 Love You Oppa !! DaeHyun & YoungJae = Awesomest Couple :3 HAHAHAHA ! B.A.P <3 You All Is THEBEST =] Fighting B.A.P <3 Loving you .

  11. Ro_OxXxAnA says:

    I ♥ U

  12. daeshia says:

    SO HANDSOME <3

Leave a comment